Koor Hoekse Tranentrekkers

VRIJDAG 3 AUGUSTUS 2018 MEEZING SPEKTAKEL MAASSLUIS

VRIJDAG 3 AUGUSTUS 2018 MEEZING SPEKTAKEL MAASSLUIS

Posted on

Jaarlijks terugkerend spektakel

Op vrijdag 3 augustus a.s. staat er op het grote terrein achter de Nieuwstraat, op een groot podium een héél groot koor klaar.

Dit grote koor bestaat uit leden van het Waterwegkoor Maassluis en De Hoekse Tranentrekkers. Tijdens het Meezingspektakel wordt dit samengestelde koor muzikaal  begeleid door een flink aantal muzikanten. Het gehele muzikale gebeuren staat onder leiding van de 2 dirigenten van genoemde koren.

De locatie achter de Nieuwstraat wordt ieder jaar door een grote groep vrijwilligers omgetoverd tot een geweldig evenemententerrein. De werkzaamheden starten al in de vroege uurtjes.

Het spektakel begint meestal rond de klok van 19.00 uur. Het carillon speelt en zorgt vanaf dit tijdstip voor extra sfeer in de binnenstad van Maassluis, gevolgd door muzikaal entertainment.

Om 21.00 gaat het grote Meezingspektakel van start. Alle toeschouwers kunnen dan uit volle borst meezingen met het hele repertoire van deze avond. De tekst van de liedjes staat in het verkrijgbare Meezingboekje.  

Na afloop van het Meezingfestijn is er nog een gezellige afterparty op het feestterrein.

Geef een reactie