Koor Hoekse Tranentrekkers

Gastenboek

[header ]Gastenboek[/header]

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.208.73.179 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Helma Don Helma Don uit Spijkenisse heeft geschreven op 9 mei 2017 om 17:25:
Op 5 mei weer te gast geweest bij de Stuifakkers in Rockanje. Nu een bevrijdingsoptreden. De sfeer was als vanouds. Super gezellig.Buiten bevrijdingsliedjes gezongen in opwachting van de lopers van Westvoorne , die het bevrijdingsvuur hadden opgehaald in Wageningen.Wat een prestatie.
ria ria uit Hoek van Holland heeft geschreven op 2 april 2017 om 11:42:
Wie verzint het om midden in de nacht op een perron te gaan zingen. Nu het bestuur van ons koor de tranentrekkers wel. En ook nu weer met veel sucses met ruim 50 mensen aanwezig. En het was weer enorm .Het publiek heeft er van genoten maar wij ook. Kees bedankt !! Ook de hapjes en drankjes na afloop geweldig !Als je met zorgen of verdriet zit raad ik iedereen aan ga zingen je kan dan even niet denken en alles vergeten. Nu weer op naar een volgend optreden. Groetjes Ria
riny riny heeft geschreven op 20 december 2016 om 15:07:
De Kerstmeezingavond in LCC De Hoekstee was ook dit jaar weer geweldig. De grote publieke belangstelling heeft ons zeer verrast. Het is hartverwarmend met zo veel mensen mooie en vrolijke Kerstliedjes te zingen. Hartelijk dank muzikanten, koorleden, technici en natuurlijk onze dirigente Paula van Wanrooy. Ook dank aan de Gebiedscommissie Hoek van Holland. Mede door uw bijdrage is het mogelijk geweest om van deze avond een groot succes te maken. Bestuur Hoekse Tranentrekkers.
Ria Ria uit Hoek van Holland heeft geschreven op 18 december 2016 om 17:23:
Hier bij willen wij allen koorleden Fijne dagen wensen en een gezond en gelukkig 2017 Ook onze trouwe bezoekers fijne dagen, gewenst.
vanhaasteren. vanhaasteren. uit monster heeft geschreven op 6 augustus 2016 om 20:00:
Met de polonaise kwamen we die avond wel door . Het was weer geweldig, collega's uit den haag mee genomen, voor herhaling vatbaar .
Jacob Willem Jacob Willem uit Maassluis heeft geschreven op 3 juli 2016 om 08:15:
Wat hebben we gisteren weer een heerlijke dag gehad, eerst om 10.00 uur een optreden bij de buurtvereniging in Ter heijden. We waren daar met 80 personen inclusief de plengers en natuurlijk Paula. Wij waren de eerste van 4 gast koren, het weer was twijfelachtig maar wij zijn gestart en hebben het droog gehouden totdat de laatste spullen weer in de auto zaten en toen barsten het los wat een bui. Daarna met het hele spul naar de Stuifakkers in Rockanje daar hadden ze het jaarlijkse tuinfeest, hier zouden we ook een buiten optreden hebben maar dat had de organisatie gewijzigd en was alles binnen gepland. We hebben in het restaurant een geweldig optreden gehad mede door de ontvangst en het enthousiasme van alle vrijwilligers kan je hier een geweldig feestje bouwen. Wij bedanken dan ook beide organisaties voor de uitnodiging die wij van hen ontvangen hebben.
riny riny heeft geschreven op 28 juni 2016 om 15:03:
Beste gast. Dank voor de interesse van deze website, het lezen van het gastenboek en natuurlijk het koor. Blader ook eens door de Hoekse Tranentrekkers koorkrant op de home-page van deze site. U komt er onmiddellijk achter wat een leuk en gezellig koor het is. Ook kunt u het koor boeken voor een spetterend optreden met muzikale begeleiding van De Plengers o.l.v. onze geweldige dirigente Paula van Wanrooy. Meer informatie? Bel Jacob Willem via 06-51245873.
van haasteren van haasteren uit monster heeft geschreven op 26 juni 2016 om 09:53:
Wat hebben we gisterenavond weer genoten! Altijd even gezellig en de muziek weer goed. Hier willen wij ook alle vrijwilligers en het bestuur bedanken ,voor alle inzet ,wat ze gedaan hebben. Bertus & Riekie
Henny en Rien van der Horst Henny en Rien van der Horst uit Rijswijk. Zh heeft geschreven op 15 mei 2016 om 14:00:
Beste koor leden die ons nog kennen. Wij zouden graag weer eens komen luisteren naar het koor. Zou dat mogelijk zijn.? Ik denk dat Martha ons nog kent. Hoop dat wij wat horen van ons nooit vergeten koor. Groetjes Henny en Rien
Corrie Verwaal Corrie Verwaal uit Schiedam heeft geschreven op 17 april 2016 om 21:54:
Wil even kwijt dat Captains Diner fantastisch gezellig was , allereerst het hartelijke warme welkom bij Jos en Cees , een heerlijk hoofdgerecht , super lekker nagerecht en het zingen onder elkaar ,het was weer 1 grote familie , het voelde zo goed ! Zo blij om lid te zijn van dit geweldige Koor . Corrie Verwaal.
Ria van derVlies Ria van derVlies uit Hoek van Holland heeft geschreven op 18 september 2015 om 13:56:
Hallo allemaal, Voor ons een bekende regel. Wat hebben we het weer fijn gehad in Crikvenica ,mooi weer een fijn hotel aan het strand . Mooie excursies ,alles goed geregeld. Ook de sfeer was goed. We waren er weer voor elkaar en dat met zo veel mensen! Iedereen bedankt ! ! Cor en Ria
Corrie van de Glind Corrie van de Glind uit Voorthuizen heeft geschreven op 17 september 2015 om 13:40:
Crikvenica, Het was fantastisch om met de Tranentrekkers mee te gaan naar Kroatie. Een geweldige belevenis.Een hotel met het strand om de hoek,t kon niet mooier.Maar het belangrijkste is toch wel veel gezellige mensen om je heen. De muziek,de excursies alles perfect geregeld.Verschillende mensen hadden ook maagpijn,dat was niet van het eten,maar van het lachen. En nu is het nog dagenlang nagenieten. Allemaal hartelijk bedankt!!! groeten van Corrie van de Glind.
Nelly de Voogd Nelly de Voogd uit 's-Gravenzande heeft geschreven op 1 augustus 2015 om 19:22:
Wat een fantastisch feest was dat gisteravond op het plein in Maassluis. Een heerlijk feest voor de koren en het publiek niet in de laatste plaats te danken aan Paula en onze Plengers. Hierbij nog een digitaal applaus!!!
Sonja van Leerdam Sonja van Leerdam uit Maasdijk heeft geschreven op 6 juli 2015 om 21:50:
Hallo allemaal 6 -7---2015 Allereerst wil ik een compliment geven aan een iedereen die hebben mee- gewerkt aan de eindavond afg .zaterdag en dan bedoel ik al die mensen die voor dat heerlijke eten gezorgd hebben en er de nodige uurtjes voor in de keuken hebben gestaan .Het was HEERLIJK !!! En dan die mensen die hebben opgetreden om de avond mede tot een geslaagde avond te maken .Knap hoor dat jullie die lef hebben en de inspiratie .Het was zeer geslaagd !!!!!! Corry Kruithof & Sonja van Leerdam
van Smartlap tot Opera van Smartlap tot Opera uit Rotterdam heeft geschreven op 15 juni 2015 om 13:10:
Wat gaaf dat jullie er weer bij waren!! Hartelijk Dank.
Wil en Chiel Storm Wil en Chiel Storm uit ,s-Gravenzande heeft geschreven op 17 mei 2015 om 19:46:
Na heel veel oefenen was het toch zo ver om ons concert Vrijheid geef je door te mogen gaan uitvoeren . Wat was het super om te doen en wat was het decor en alles verschrikkelijk mooi in elkaar gezet door de werkploeg . Complimenten daarvoor. De liedjes werden heel mooi gezongen ook door de solisten . Later nog even nagepraat en van verschillende mensen familie en kennissen te horen gekregen dat ze heel erg genoten hebben van het concert. Ook dank aan Paula en de Plengers want zonder ze kunnen we echt niet .
Marian Huysman Marian Huysman uit Maassluis heeft geschreven op 17 mei 2015 om 13:11:
Het is echt wel afkikken, zon ochtend na een GEWELDIG concert. Dronken van alle belevenissen en emoties. Wat een kik dat er applaus klinkt bij het ontsteken van de vrijheidsvuren. Wat liepen ze netjes en plechtig he... de WERKPLOEG. Ook dat kunnen ze goed. Mooie liedjes waar we zo hard voor hebben geoefend. Vrolijke en emotionele. Luister en meezingliedjes. Paula met haar grapjes. Mooie citaten van Anne Frank, zo warm gelezen door Riny. Die ook de kaarten en programma boekje samenstelde. Alles zo mooi uitgelicht door Richard, dat doet zoveel voor de sfeer en het decor. Plengers speelden de sterren van de hemel. Fijn dat Jacob Willem zijn prachtige "Laat me" kon zingen, met dank aan Jos achter de knoppen. En alle leden, die zonder commentaar keurig deden wat er werd gevraagd. En ook zo mooi gevoelig en enthousiast hebben gezongen. Mensen wat een heerlijk fijn koor hebben we toch. Laten we het zo houden!!!!
Nelly de Voogd Nelly de Voogd heeft geschreven op 13 mei 2015 om 19:29:
9 mei Zoetermeer. Wat een heerlijke dag hebben we daar gehad. Gelukkig bleef het droog en de wind was geen probleem. We mochten drie keer optreden en alle drie de keren hadden we volle bak publiek. Super!!
Riny Rietveld Riny Rietveld uit Hoek van Holland heeft geschreven op 6 april 2015 om 11:27:
Ben ik een gast van De Tranentrekkers. Nee, ik ben een koorlid en ga met veel plezier naar de repetities van ons koor. Nu repeteren wij voor ons komende mei concert VRIJHEID GEEF JE DOOR. Een vrolijke avond met liedjes over VREDE en VRIJHEID. De datum is zaterdag 16 mei a.s. en het concert vindt plaats in de grote zaal van LCC De Hoekstee in Hoek van Holland. Het koor zingt vanaf 20.00 uur met muzikale begeleiding van De Plengers o.l.v. Paula van Wanrooy. De toegangsprijs van de kaarten is 5 euro en deze zijn verkrijgbaar via 06-15654019. Komt u ook zingen op 16 mei a.s. over VRIJHEID GEEF JE DOOR!!!! Graag tot ziens. Riny Rietveld