Koor Hoekse Tranentrekkers

27 MEI VAN SMARTLAP TOT OPERA!!

27 MEI VAN SMARTLAP TOT OPERA!!

Posted on

Groot meezingspektakel op de Koeweide

Op de slotdag van Operadagen Rotterdam vindt voor de elfde keer een geliefde traditie plaats: het openlucht- meezingconcert Van Smartlap tot Opera. Rotterdamse (amateur)koren en professionele zangers en zangeressen komen bij elkaar op de Koeweide, op de grens van de wijken Kralingen en Crooswijk. Van Smartlap tot Opera is een feest van herkenning. Aansluitend op het festivalthema zijn er veel heldenliederen te horen: van ‘You’ll never walk alone’ tot het Slavenkoor uit Verdi’s Nabucco. Ook opera- en smartlapkrakers komen voorbij: onder andere ‘Ben je in Rotterdam geboren’, ‘Droomland’ en ‘Vilja-lied (Léhar)’. Kom kijken, luisteren en vooral meezingen, en vergeet ook je picknickkleedje niet!

muziek: Orkestvereniging Wilton o.l.v. Jean Grüter, De Hoekse Tranentrekkers, De Plengers o.l.v. Paula van Wanrooij, Het Rotterdams Operakoor, Ropera aan de Maas enJaJa-Opera
sopraan: Nicole Fiselier
tenor: Leon van Liere
bariton: Ago Verdonschot

een gezellige middag voor jong en oud vol met heerlijke smartlappen en prachtige aria’s. Uitgevoerd door top artiesten. Neem wat lekkers te eten en te drinken mee en laat u deze middag verrassen.

Aanvang 15.00 uur

Koeweide 3034 ZG Rotterdam

Geef een reactie